Netwerkkabels
Prijzen +31 174 - 200 222

Satellietschoteldiensten

Greenhouse Datacenters biedt vanuit het flagship datacenter in Naaldwijk (Greenhouse DC 2) satellietschoteldiensten. Een 60-meter hoge schotelantennemast bij het Greenhouse DC 2 datacenter biedt u als colocatie klant de mogelijkheid om point-to-point radio links en satellietverbindingen met lage latency te realiseren.

Point-to-point transmissie

Wilt u als organisatie in het Westland of de bredere regio (een deel van) uw IT-infrastructuur extern huisvesten, of een back-up locatie inrichten? Deze 10 Gigabit point-to-point en point-to-multipoint radioconnecties bieden een kosteneffectieve, betrouwbare en laagdrempelige oplossing om uw pand met ons datacenter in Naaldwijk te verbinden. Verschillende colocatie klanten zetten het in voor onder andere back-up, archivering, disaster recovery, of mediadistributie.

Satelliet broadcasting

Vanuit het Greenhouse DC 2 datacenter kunt u middels de schotelantennediensten zeer betrouwbare connectiviteit inrichten voor satelliet broadcasting. Een groeiend aantal omroepen, televisienetwerken en enterprises gebruikt deze transmissieservices in ons flagship datacenter inmiddels voor het realiseren van ononderbroken audiovisuele streams en video’s in Nederland en internationaal.

Satelliet feeds

De schotelantennes bij Greenhouse DC 2 bieden u als colocatie klant de mogelijkheid om satelliet feeds aan te sluiten op een datacenter rack. Vanaf de schotelantenne gaat het satellietsignaal direct via onze glasvezelbaan naar uw apparatuur in het rack, wat ervoor zorgt dat een mogelijke verstoring van het signaal wordt voorkomen.

Vraag offerte aan