Veilige, ecologische datacenters met carrier neutrale colocatiediensten

Colocatie

Uw ICT-infrastructuur veilig in ultramoderne Tier3 datacenters.

Connectiviteit

Aansluiting op internationaal netwerk ecosysteem met private cloud onramps.

Managed Services

Services in het datacenter om beheer van ICT-omgeving te vergemakkelijken.

Datacenters

Een betrouwbaar en veilig onderkomen voor uw ICT-infrastructuur.

Prijzen +31 174 - 200 222
Datacenter toegangsverschaffing

Betrouwbaar en veilig: uw ICT-infrastructuur online 24/7/365

Voor grote en kleine colocatie klanten. Voor enterprise organisaties en MKB. Als datacenter operator uit het Westland bieden we voor elk type klant een betrouwbaar, veilig en milieuvriendelijk onderkomen voor de ICT-omgeving.

Onze diensten

Greenhouse DC 1

Greenhouse DC 1 is evenals DC 2 gevestigd in Naaldwijk (Westland). DC 1 heeft een datacenter oppervlakte van 1.000m2 met een totale capaciteit van 432 racks. Deze colocatie faciliteit is in 2013 in gebruik genomen en biedt een redundante en Tier3 geclassificeerde colocatie omgeving.

Facts Figures DC1
GHDC1

Greenhouse DC 2

Ons flagship datacenter is Greenhouse DC 2. Deze redundante Tier3 colocatie faciliteit is vanaf 2018 operationeel en bevindt zich op loopafstand van Greenhouse DC 1 in Naaldwijk (Westland). Het datacenter maakt gebruik van de allernieuwste energiezuinige koeling- en stroomtechnologieën. Greenhouse DC 2 heeft een oppervlakte van 3.500m2 en heeft een totale capaciteit van 1.200 racks.

Facts Figures DC2
GHDC2

Nieuwe datacenters

Greenhouse Datacenters groeit hard. Zowel regionaal als internationaal weten colocatie klanten de Westlandse kwaliteit te waarderen. Onlangs hebben wij een nieuwe zaal in ons flagship datacenter in gebruik genomen. En op dit moment zijn we zelfs al bezig met plannen voor de bouw van nieuwe datacenters. Daarover later meer.

Waarom Greenhouse
Serverracks GHDC 2

Colocatie schaalbaar

Voor enterprises en bedrijven met grote ICT-omgevingen biedt Greenhouse een schaalbare (en eventueel afgeschermde) colocatie omgeving. Onze datacenters zijn modulair ingericht, wat een flexibele groei faciliteert. Ook bieden wij flexibele connectiviteitsopties om snel en ad hoc in capaciteit te groeien. 

Meer over colocatie
Schaalbare Colocatie

Kies uit 10+ carriers & cloud onramps

Greenhouse voert een carrier en cloud neutraal datacenter beleid. Voor u als colocatie klant betekent het veel keuzevrijheid voor de connectiviteitsinrichting. Wij bieden 10+ telecom carriers en private cloud onramps, ten behoeve van hybride cloud, netwerkredundantie en kostenefficiëntie.

Lees meer
Relined Fiber Network

Relined Fiber Network

DCSpine

DCSpine

i4Networks

i4Networks

Kpn

Kpn

Breedbanddelft

Breedbanddelft

Centurylink

Centurylink

SpeedIX

SpeedIX

Eurofiber

Eurofiber

Worldstream

Worldstream

Cogent

Cogent

Wi Connect

Wi Connect

Relined Fiber Network

Relined Fiber Network

DCSpine

DCSpine

i4Networks

i4Networks

Kpn

Kpn

Breedbanddelft

Breedbanddelft

Onze datacenters in Nederland, uw connectie met de wereld

Uw ICT-omgeving is belangrijk voor de businesscontinuïteit. Regionaal en/of internationaal. Daarom biedt Greenhouse ultramoderne Tier3 colocatie datacenters. Op Nederlandse bodem. Streng beveiligd. Redundant, schaalbaar en milieubewust ingericht en flexibel verbonden met de wereld.