Netwerkkabels

Connectiviteit: regionaal en wereldwijd

Prijzen +31 174 - 200 222

10+ telecomcarriers

De twee colocatie datacenters van Greenhouse in Naaldwijk, Greenhouse DC 1 en Greenhouse DC 2, zijn flexibel verbonden met de regio en de wereld via meer dan 10 telecomcarriers. Ook hebben de datacenters toegang tot verscheidene internet exchanges, waaronder AMS-IX, NL-IX en DE-CIX. De redundante netwerkverbindingen bieden bovendien near-zero latency connectie met datacenter PoP’s op het internetknooppunt in Amsterdam.

Carrierlijst

Cloud & cross-connects, ons hybride ecosysteem

In de colocatie datacenters van Greenhouse kunnen cross-connects worden gerealiseerd. Dit zijn kabelverbindingen met andere partijen in het datacenter, zoals bijvoorbeeld (cloud) services providers. Wij hebben ook cloud onramps beschikbaar, waarmee u uw ICT-omgeving dedicated en veilig kunt verbinden met populaire publieke cloud platformen. Ons hybride netwerk ecosysteem biedt daarmee flexibele connectiviteit voor iedere ICT-toepassing.

Satellietschotel diensten

Voor de regio’s Westland, Rotterdam en Den Haag biedt het satellietschotelpark van Greenhouse aan bedrijven de optie om eenvoudig 10 Gigabit straalverbindingen met lage latency te realiseren - voor onder andere backup, archivering en disaster recovery. Daarnaast kunnen mediabedrijven vanuit de Greenhouse datacenters via satellietcommunicatie hun mediadistributie inrichten. Wij hebben een groeiend aantal satelliet feeds beschikbaar.

Bekijk satellietdiensten

Nieuwsgierig? Boek een datacenter rondleiding!