Managed services: ervaren engineers onsite

Prijzen +31 174 - 200 222

Smart hands on-site 24/7

De engineering professionals van Greenhouse zijn altijd aanwezig in onze colocatie datacenters in Naaldwijk. Ook ’s nachts? Jazeker, wij bieden 24/7 engineering ondersteuning. Daar kan uw ICT-organisatie gebruik van maken. Het connecteren van KVM-switches, aanpassing van stroomopties, het aanleggen van cross-connects, troubleshooting, of vervanging van allerhande rack- en serveronderdelen? Het is allemaal mogelijk. En meer.

Monitoring & rapportage

Uw ICT-omgeving outsourcen naar een colocatie datacenter kan een grote stap zijn. Dat beseffen wij. De apparatuur bevindt zich nu op afstand. Heeft u nog voldoende controle? Wel met de online monitoring & rapportage van Greenhouse Datacenters. Het geeft u als colocatie klant actuele managementinzichten in diverse variabelen met alert mogelijkheden. Ook maatwerkrapportage is een optie.

Consultancy services

Het ontwerpen van een vloerplan. Afstemming van specificaties voor server-, storage-, en netwerkapparatuur op de inrichting van colocatie racks. Het zijn enkele voorbeelden van de uitdaging waarvoor u als colocatie klant staat. Voor het Greenhouse engineering team is dit dagelijkse kost. U kunt ervan profiteren middels onze consultancy services. De Greenhouse engineers geven u graag advies.