Managed services: ervaren engineers onsite

Prijzen +31 174 - 200 222

Smart hands on-site 24/7

De engineering professionals van Greenhouse zijn altijd aanwezig in onze colocatie datacenters in Naaldwijk. Ook ’s nachts? Jazeker, wij bieden 24/7 engineering ondersteuning. Daar kan uw ICT-organisatie gebruik van maken. Het connecteren van KVM-switches, aanpassing van stroomopties, het aanleggen van cross-connects, troubleshooting, of vervanging van allerhande rack- en serveronderdelen? Het is allemaal mogelijk. En meer.

Datacenter migratie

Migratie van uw ICT-omgeving naar de colocatie datacenters van Greenhouse kan een tijdrovende klus zijn. Het vraagt om zorgvuldige planning met aandacht voor de kleinste details. Ons projectmanagement team met gecertificeerde engineers heeft veel ervaring met datacenter migraties. Zij kunnen u ondersteunen. Het team kan ook samenwerken met uw eigen migratieteam, om zekerheid te verschaffen.

Monitoring & rapportage

Uw ICT-omgeving outsourcen naar een colocatie datacenter kan een grote stap zijn. Dat beseffen wij. De apparatuur bevindt zich nu op afstand. Heeft u nog voldoende controle? Wel met de online monitoring & rapportage van Greenhouse Datacenters. Het geeft u als colocatie klant actuele managementinzichten in diverse variabelen met alert mogelijkheden. Ook maatwerkrapportage is een optie.

Consultancy services

Het ontwerpen van een vloerplan. Afstemming van specificaties voor server-, storage-, en netwerkapparatuur op de inrichting van colocatie racks. Het zijn enkele voorbeelden van de uitdaging waarvoor u als colocatie klant staat. Voor het Greenhouse engineering team is dit dagelijkse kost. U kunt ervan profiteren middels onze consultancy services. De Greenhouse engineers geven u graag advies.