Onze datacenters: energiezuinig

Prijzen +31 174 - 200 222

Datacenter locatie: ‘t Westland

Westland staat bekend om zijn glastuinbouw. En om de wereldwijde export van bloemen en planten. Greenhouse heeft hier in de nabijheid van Rotterdam/Den Haag twee colocatie datacenters ontwikkeld, in Naaldwijk. Inclusief superieure regionale en internationale connectiviteit. Nog altijd Westland-waardig, want met een groen karakter. Ideaal voor vestiging van ICT-infrastructuur in Nederland met internationaal bereik.

Koelinstallaties Greenhouse Datacenters

De gebruikte technologieën zijn state-of-the-art

Greenhouse ontwikkelt colocatie datacenters met state-of-the-art redundant design en geavanceerde technologieën. In ons flagship datacenter, Greenhouse DC 2, wordt bijvoorbeeld gebruikgemaakt van indirect adiabatische ‘Fresh Air’ koeling, cold corridors, energiezuinige UPS-en en een continue monitoring en bijsturing van het klimaat op zaalniveau. Dit resulteert in een extreem energiezuinige PUE-waarde van 1,15.

Certificeringen

De datacenters van Greenhouse zijn voorzien van de volgende certificeringen: ISO 9001 (kwaliteitsmanagement), ISO 14001 (milieu en duurzaamheid), ISO 27001 (informatiebeveiliging) en PCI-DSS wat een veilige opslag van betaaldata valideert. Om te waarborgen dat Greenhouse Datacenters blijft voldoen aan de gestelde eisen uit de normeringen, worden onze processen, procedures en afspraken periodiek gecontroleerd door onafhankelijke auditoren, waardoor hoge kwaliteit gegarandeerd is.

Veilig en redundant

Onze colocatie datacenters kennen een gelaagde en daarmee redundante beveiliging. Het securityontwerp is ontwikkeld conform ‘schilmodel’ richtlijnen vanuit de Europese EN 50600 standaard, inclusief biometrie, acces control en 24/7 onsite support . Ook onze (nood)stroom infrastructuur (N+1), koeling, brandbeveiliging, en netwerksystemen zijn veilig en redundant ingericht. Dit biedt u ultieme zekerheid wat betreft de continuïteit van uw ICT-omgeving.

Nieuwsgierig? Boek een rondleiding!