Greenhouse Datacenters

Prijzen +31 174 - 200 222

Greenhouse: Een veilig datacenter voor IT-infrastructuur in de regio Rijswijk

Het huisvesten van je IT-infrastructuur in een colocatie datacenter is een kwestie van vertrouwen. Is alles tot in de puntjes geregeld? De beveiliging en redundantie. De energie-efficiëntie en certificeringen. De schaalbaarheid. De keuze in connectiviteit en de managed services on-site. Onze colocatie datacenters in de regio Rotterdam/Den Haag bieden je dit. En meer…

Koelinstallaties Greenhouse Datacenters

De 7 ICT-huisvestingsdilemma’s waar vrijwel ieder MKB-bedrijf mee worstelt

 • Zo’n investering in een eigen serverruimte is significant, verdien ik dat wel terug?
 • Een datacenter in eigen beheer, is mijn bedrijfsdata en -continuïteit daarmee veiliggesteld?
 • Hoe vind ik kundige en gecertificeerde engineers voor een eigen datacenter?
 • Kan mijn datacenter en ook de netwerkbehoefte meegroeien met mijn ICT-infrastructuur?
 • Wil ik mijn ICT-infrastructuur en data onderbrengen bij een buitenlandse datacenteraanbieder?
 • Het gebruik van een grote en bekende datacenter operator, is dat niet erg prijzig?
 • Hoe flexibel is de colocatie aanbieder die ik ga gebruiken, kan ik maatwerk verwachten?

Gewone colocatie datacenters? Nee, wij bieden meer:

 • Connectiviteit: Cloud- & cross-connect opties, en ruime keuze in carriers
 • Verbindingen landelijk: Lage-latency links met Amsterdam en heel Nederland
 • Energie-efficiëntie: Gerealiseerde PUE-waarde van 1,2
 • Satellietschotelpark: voor o.a. backup, archivering, DR, en mediadistributie
 • Managed services: 24/7 smart engineers on-site, voor maatwerk engineeringsupport
 • Datacenter migratie: migratie projectmanagementteam on-site
 • Gecertificeerd: ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, PCI-DSS
 • Veilig: gebouwd conform ‘schilmodel’ richtlijnen Europese EN 50600 standaard
 • Schaalbaar: volop stroom en ruimte beschikbaar, bouw 3e datacenter gepland
Bekijk datacenter services

Westlandse roots

De oprichters van Greenhouse Datacenters waren in het verleden zelf colocatieklant van verschillende datacenters in de Randstad, maar vonden dat het beter kon. Zowel de kwaliteit van de infrastructuur als de prijzen. Hun visie is terug te vinden in de twee colocatie datacenters die wij sinds 2013 in het Westland exploiteren. In Naaldwijk, op steenworp afstand van Rotterdam en Den Haag.

Van Groningen tot aan Maastricht en van Den Helder tot aan Vlissingen. MKB-bedrijven en Enterprises door heel Nederland weten ons te vinden om hun IT-infrastructuren professioneel en ontsloten met de wereld te huisvesten. Bij Greenhouse vinden zij de antwoorden op al hun ICT-huisvestingsvragen en -dilemma’s. 

Cogent Communications

“De regio Rotterdam/Den Haag en Amsterdam zijn belangrijke netwerk traffic hubs voor onze klanten, die variëren van MKB en serviceproviders tot aan applicatieproviders, contentproviders en enterprises. Greenhouse heeft zijn datacenters zo gepositioneerd en geëquipeerd dat klanten in deze regio’s en door heel Nederland vanuit Naaldwijk professioneel worden bediend. Hun colocatie omgeving is hoogwaardig, solide en uiterst energie-efficiënt ingericht. Het is een provider die ook flexibel weet in te spelen op specifieke wensen van colocatie klanten. Onze netwerk PoP bij Greenhouse is daarmee een zeer welkome extensie van het wereldwijde netwerk van Cogent en de kostenefficiënte bandbreedte die wij bieden.”

Elte Buringa, Sales Director bij Cogent Communications

DELTA Fiber Nederland

“Als snelgroeiend bedrijf, met meer dan 700.000 glasvezelaansluitingen door heel Nederland, selecteren wij businesspartners die met ons mee kunnen groeien. Greenhouse biedt vanuit Naaldwijk een professionele en veilige uitvalsbasis voor onze glasvezelservices propositie in het Westland. De netwerk PoP voor deze regio is ondergebracht in verschillende colocatie racks, in een zeer energie-efficiënte omgeving, met volop ruimte om verder te groeien.”

Barend de Lange, Manager NOC/SOC & Datacenters van DELTA Fiber Nederland

Grift - IT

“Wij focussen ons als ICT-totaaldienstverlener op het implementeren, beheren en ontzorgen van MKB-bedrijven in de regio’s Westland, Den Haag en Rotterdam. We leveren onze diensten aan bedrijven met 10 tot ongeveer 250 werkplekken. Het is fijn om een datacenter services provider zoals Greenhouse aan onze zijde te hebben. Je kan wel zeggen dat ze een integraal onderdeel zijn van onze totaaldienstverlening. Ze denken mee over zaken die onze klantpropositie kunnen versterken. Over het datacenter gedeelte hoeven we ons totaal niet te bekommeren, daarvoor hebben we hun gecertificeerde engineers, ook dat is zeer prettig. Het betekent dat wij al onze aandacht kunnen richten op de services waarmee wij echte toegevoegde waarde voor onze klanten creëren.”

Dennis Grift, mede-eigenaar Grift - IT B.V.

Nieuwsgierig? Boek een rondleiding!